top of page

Fadderuka

Generell informasjon

Fadderuka er preget av morsomme, spennende og engasjerende opplevelser som er til å glede seg av. Gjennom denne uken vil det bli arrangert ulike aktiviteter både på dag- og kveldstid slik at både nye og gamle studenter har muligheten til å knytte bånd. Denne uken vil nye studenter bli veiledet og holdt oppdatert på arrangementer gjennom deres faddere. Her vil du få anledningen til å knytte vennskap og minnerike historier du kan ta med videre. I tillegg er det viktig med et sosialt miljø slik at du kan få det beste ut fra studiet ved økt motivasjon og velvære. Dermed er fadderuken en god plass for å starte studieperioden som ny student!

5 råd til fadderuka!

1. Bygg nettverk

Fadderuken gir deg en fantastisk anledning til å bli kjent med dine medstudenter og i tillegg skaffe deg et nettverk på tvers av studieretninger. Dersom du synes det er nervepirrende å møte nye mennesker, husk at i begynnelsen så er mange nervøse. Dette er en gylden mulighet for deg som ny student til å være åpen og nysgjerrig ovenfor alle du møter, og ikke minst knytte nye vennskap!

2. Tør å spør

Dersom du lurer på noe eller har noen spørsmål – ikke nøl med å spør! Din fadder gir deg gode råd om aktiviteter i byen og universitetet, hjelper deg med studietips og har oversikt over det som skal skje i fadderuka.​

3. Vær forberedt

Husk å ta forbehold til været og kle deg godt med hensikt til forholdene! Ditt viktigste tilbehør vil være mobilen, og dermed er det godt å ha med seg en lader, powerbank og GPS-sporing i tilfellet du glemmer mobilen.​

4. Husk oversikt over arrangementene

Når du har oversikt over arrangementene, vil det være lett å være forberedt på hva du skal gjøre fra dag til dag. Dette kan du få gjennom å trykke på «program» fanen eller holde seg oppdatert på UiA sine nettsider.

 

PS! Mercurius har sine egne eksklusive arrangementer for økonomistudentene.

5. Ha det gøy!

Dette er desidert det viktigste rådet vi kan gi deg som ny student! I løpet av denne uken vil du møte mange nye mennesker på mange ulike arrangementer. Kanskje i denne perioden så vil du møte dine nye venner eller din nye kollokviegruppe?

Program

Her kan du finne hva som skjer for økonomistudentene under fadderuka! Hold deg oppdatert og se hvilke arrangementer skal gjennomføres denne uka.

Ny student

Har du nettopp fått plass på økonomistudiet? Klikk her for å få en liten innføring av hvordan det er å være student og noen tips du kan benytte i løpet av studietiden!

Mercurius logo
bottom of page