top of page

Student

Som økonomistudent ved Handelshøyskolen UiA blir du som nevnt automatisk medlem av Mercurius. Du vil få informasjon på fronter, tilgang til passord på denne hjemmesiden m.m.

Mercurius drives av studentene selv, og er en av de største organisasjonene ved skolen. Mercurius’ styre består av 10 personer. Mercurius verter bedriftspresentasjoner, bidrar til næringslivskonferansen Norge på nytt, arrangerer ulike sosiale fester/turer, knytter studentene opp mot fakultetene m.m. Mercurius ønsker at flest mulig studenter engasjerer seg, og veldig gjerne også førsteårs studenter!

Næringslivsutvalget arrangerer besøk av ulike bedrifter som avholder presentasjon av sitt eget firma, i håp om at de fanger studentenes interesse med tanke på et fremtidig ansettelsesforhold. Bedriftene serverer gjerne gratis mat og drikke, og slår alltid av en prat med studentene. Nok et eksempel på hvordan Mercurius knytter kontakter!

Velferdsutvalget arrangerer alt sosialt, og i kalenderen til høyre finner du oversikt over kommende arrangementer. Her vil du også finne påmeldingskjema til ulike arrangementer som krever dette.

Ellers oppfordrer vi våre nye studenter til å bli kjent med både nettsiden til Mercurius, og selve organisasjonen – gjerne før du ankommer Kristiansand. Da vil du være godt rustet til å bearbeide alle inntrykkene du får gjennom dine første dager ved Universitetet i Agder.

Vi har også en facebook-gruppe som vi ønsker at nye studenter skal melde seg på. Facebook brukes til ulike formål, f.eks. å informere om ulike arrangementer osv:

Besøk Facebook-siden vår her.

Besøk LinkedIn-profilen vår her.

Stillingsutlysninger

Ønsker du å søke jobb under eller etter studiene? Da kan du trykke på knappen under for å se ulike stillingsutlysninger som kan være relevante for deg.

Medlemsfordeler

Visste du at som økonomistudent så kommer det med medlemsfordeler? Sjekk tilbudene du får for å være Mercurius medlem ved å trykke på knappen under!

Mercurius logo
bottom of page