top of page

Næringsliv

Som arrangør for bedriftspresentasjonene ved Universitetet i Agder, ønsker Mercurius å samle et godt utvalg av bedrifter fra ulike bransjer, til å presentere seg selv og hvilke muligheter som finnes i de ulike firmaene.

Mercurius er linjeforeningen for Økonomistudentene ved Handelshøyskolen i Kristiansand ved Universitetet i Agder.  Vi har en studentmasse bestående av 550 studenter ved Masterprogrammet, både 5- og 2-årig, og ca.600 studenter fordelt på revisjon, bachelor økonomi, matematisk finans og opplevelsesbasert reiseliv. I tillegg har vi en bachlor i IT som vi pleier å invitere til våre arrangementer, men som ikke er en del av vår studentmasse.

Mercurius jobber til daglig med å koble studenter og næringslivet sammen. Dette i form av bedriftspresentasjoner, Karrieredagen (Campus Kristiansand, høstsemesteret), Næringslivskonferansen ”Norge på Nytt” og ved tett samarbeid med bedrifter.

Å holde bedriftspresentasjoner ved universitetet er en ypperlig mulighet for din bedrift til å presentere seg for morgendagens ledere, og til å rekruttere topp utdannet arbeidskraft. En slik presentasjon er også en glimrende mulighet til å profilere din bedrift ovenfor fremtidige kunder og samarbeidspartnere i næringslivet. Alle bedrifter trenger økonomistudenter og derfor trenger dere oss!

Samtidig med presentasjonen får dere mulighet til å ha en stand på Campus Vrimlehallen. Da får dere ha stand i Vrimlehallen, et sted de aller fleste studentene ved UiA er innom i løpet av dagen.

Presentasjonen holder dere i et av universitetets topp moderne auditorier. Etter presentasjonen velger mange bedrifter å servere mat og drikke. Her får studentene muligheten til å ta kontakt med dere i en litt mer avslappet og uformell omgivelse. Fremtidige relasjoner kan bygges!

For mer informasjon ta gjerne kontakt med

Trym Eirik Grytten, leder for Næringslivsutvalget.
nu@mercurius.no

Bedriftspresentasjon

Ønsker du informasjon angående når bedriftspresentasjonene skal holdes? Da kan du trykke på knappen under. 

Promotering

Ønsker bedriften din å markedsføre på kanelene til Mercurius? Trykk på knappen under for mer informasjon

Mercurius logo
bottom of page